Objednávky:
eshop@diskontnabytek.cz
Nonstop +420 735 176 053
Po – Pá: 8.00 – 16.00
Položek: 0
0,- Kč

Blog

Jak správně pečovat o matraci a prodloužit její životnost

Jak správně pečovat o matraci a prodloužit její životnost

16.5.2023

Matrace je klíčovým prvkem zdravého a kvalitního spánku. Správná péče o matraci je nezbytná pro její udržení v optimálním stavu a prodloužení její životnosti. Zde je několik klíčových tipů, jak se postarat o svou matraci:

číst více

Malá kuchyň, pěkná kuchyň

21.3.2023

Spousta lidí dnes nedisponuje plochou o velké rozloze, kde by si mohli zařídit obrovskou kuchyň a ještě tančit kankán, ale i bez velkého prostoru je možné si pořídit kuchyň hezkou a praktickou.

číst více


Dnes mám home office

16.2.2023

Stále častěji ke své práci využíváme možnost home office. Co to znamená? Můžeme pracovat přímo z našeho domova. Pokud jste na volné noze nebo vám to zaměstnavatel umožňuje, snažte si vytvořit takové prostředí, které vás nebude svádět k jiné činnosti než k té pracovní.

číst více

Nábytek nejen do malého bytu

Nábytek nejen do malého bytu

18.1.2023

V obývacím pokoji se odehrává společenský život rodiny. Jak ho ale zařídit, když není místa nazbyt? Určitě volte nábytek, který se skládá ze solitérů, lze ho vzájemně kombinovat, odsunout či přenést na jiné místo.

číst více


Křesla a ušáky pro podzimní večery

Křesla a ušáky pro podzimní večery

5.11.2022

Podzimní sychravé večery se plíživě blíží a s přibývající tmou se krátí náš pobyt venku. Když se k tomu přidá déšť a vítr, ani psa by člověk nevyhnal. Podvečer s dobrou knihou, šálkem čaje nebo skleničkou vína se jeví jako ta lepší varianta pro čekání na babí léto. Místo, kde člověk odpočívá, by mělo být útulné, příjemné a pohodlné pro případ, že se nám na chvíli zavřou oči. Vyberte si k tomu účelu některý z našich pohodlných ušáků, v tomto podzimním čase vám prokáže dobrou službu.

číst více

Feng-šuej: Psychologie prostoru

8.10.2022

Inspirujme se prastarým učením, které vychází ze zkušeností východních kultur a uspořádejme si svůj prostor tak, abychom se v něm cítili co nejlépe.

číst více


Dějiny nábytku

18.9.2022

Přemýšleli jste někdy o tom, kdy se vlastně nábytek začal vyrábět? Jak vznikal a vypadal? Podívejme se na stručné dějiny historického nábytku od 17. století.

číst více

Jak správně pečovat o koženou sedačku

23.8.2022

Kožená sedačka většinou není věc, kterou si kupujeme každý rok novou, a proto nabízíme pár tipů, jak o ni pečovat, aby byla dlouho krásná.

číst více


Jak správně vybrat postel

29.7.2022

Také rádi spíte? My moc rádi, dovolujeme si tedy pár doporučení, jak vybrat tu nejlepší postel pro krásné sny.

číst více

Jak správně pečovat o dřevěný nábytek

20.6.2022

Aby dřevo zůstalo dlouho pěkné, je nutné se o něj starat. Poradíme, jak na to a přidáváme minislovníček pojmů, které se mohou hodit.

číst více


Jak vybrat správnou matraci

2.5.2022

Vybírali jsme správnou postel a s tím úzce souvisí matrace, přečtěte si naše tipy a doporučení.

číst více

Veselé hraní

Veselé hraní

29.3.2022

Děti nám rostou před očima a každé období jejich vývoje si žádá své. Aby nestrádaly při žádné z činností, které ke svému rozvoji potřebují, měli bychom jim poskytnout podnětné prostředí. Ke hře děti nepotřebují příliš, bohatě si totiž vystačí se svou fantazií. Na nás je vytvořit jim takové podmínky, které jejich hru zpříjemní a nám usnadní úklid.

číst více


Jak na správný rošt

Jak na správný rošt

1.3.2022

Zdá se to být věda vybrat správnou postel, vhodnou matraci a ještě k tomu rošt, ale nenechejte se odradit - poradíme Vám, jak na to.

číst více

Jak správně pečovat o lakovaný nábytek

11.2.2022

Lakované fólie jsou dnes módním hitem, přečtěte si, jak se o ně dobře starat.

číst více


Jak správně pečovat o čalouněný nábytek

2.2.2022

Polili jste si Vaši sedací soupravu odpolední kávou a nejste si jisti, jak správně skvrnu odstranit? V našem článku Vám poradíme, jak na to a další tipy, jak správně pečovat o čalouněný nábytek.

číst více

Návody na údržbu

Návody na údržbu

2.1.2022

Vážení zákazníci, aby Váš nábytek vydržel dlouho pěkný a zachovalý, ke každému zakoupenému zboží od nás dostanete spolu s fakturou také Návod na údržbu. Celý text uvádíme také zde na našich webových stránkách.

číst více


24 designových interiérových trendů pro letošní podzim

24 designových interiérových trendů pro letošní podzim

14.10.2021

Nadcházející podzim nepřináší jen padající listí, ale i nové trendy v bydlení. Na ty se dnes zaměříme rovnou ve 24 příkladech zcela konkrétních bytů, které působí jako vzorové ukázky, kam tyto trendy v bydlení směřují.

číst více

Nabídka zboží
Doprodej za výhodné ceny


Rady, tipy, články - Levný nábytek přes eshop - Diskont nábytek

Hlídací pes je služba, která vám umožní sledovat změny ceny a skladové dostupnosti u vámi vybraného zboží.
Stačí zadat vaši e-mailovou adresu a při každé změně ceny, případně při naskladnění zboží, vám pošleme upozornění na Váš e-mail.

Zavřít okno
Rady, tipy, články - Levný nábytek přes eshop - Diskont nábytek

Doporučte nás

Vaše jméno a přijmení * E-mail příjemce zprávy *

Zpráva *


Kontrolní otázka:     Kolik je 1 + 8 ?    

    (údaje označené * musí být vyplněny)

Zavřít okno